16 mei 2019 - 16 mei 2019 | Locatie: Nijmegen, Vasim

INSIDE/INSIDE op Circulaire Economie Festival Nijmegen

De doelstelling is keihard: Nederland Circulair in 2050. Maar hoe? Door circulair te ondernemen, ontwerpen en produceren wordt waardeverlies tegengegaan en worden er nieuwe mogelijkheden gecreëerd. Hoe gaat u circulair ondernemen? Welke nieuwe mogelijkheden biedt een circulair businessmodel? Wat zijn de do’s en don’ts? Hoe gaan circulair en duurzaam samen? Wat is de rol van de overheid?

CEO’s, CSO’s, Lectoren, Hoogleraren, Burgemeesters, Gedeputeerden, Kwartiermakers, Wethouders en Entrepreneurs delen hun visie, aanpak en ervaring! Waaronder Odette Ex, initiatiefnemer van INSIDE/INSIDE, zij zal een lezing verzorgen over haar ervaring en ambities met betrekking tot verduurzaming van interieur.

Odette Ex; Regels voor duurzaam bouwen leiden tot een gezondere omgeving, hoe kunnen we dit ook naar het interieur door vertalen?!

De aandacht voor duurzaamheid groeit, er ontstaat steeds meer vraag naar duurzame interieurs. Odette Ex (Ex Interiors) neemt je mee in de uitdagingen waar zij als interieurarchitect dagelijks voor staat in het maken van duurzame en circulaire keuzes. Ook vertelt zij hoe ze in haar zoektocht naar de juiste antwoorden samen met Dutch Green Building Council (DGBC) en Nibe INSIDE/INSIDE heeft opgericht: hét centrale online platform waar objectief inzichtelijk wordt hoe duurzaam, circulair en gezond een interieur is.

Lees hier alle informatie over het Circulaire Economie Festival Nijmegen en het interview met Odette.

Meer events

    Geen resultaten gevonden.

INSIDE/INSIDE is hét onafhankelijke interieurplatform ontwikkeld door Dutch Green Building Council (DGBC), NIBE en Ex Interiors.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen, nieuwe producten en onze evenementen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Geef je mening