Bedrijven zitten te springen om rekentool voor de milieubelasting van interieurs.

Circulaire Economie Festival interviewt Odette over duurzaamheid en INSIDE/INSIDE

Werp een blik op het programma van het Circulaire Economie Festival en je ziet opvallend veel vrouwelijke sprekers. Toeval?

“Ik denk het niet. Vrouwen-energie is volgens mij op dit moment van groot belang. Zij kunnen het ‘mentale denken’ veranderen. Duurzaamheid en circulariteit haken daar feilloos op in. Ik denk dat vrouwen doordrongen zijn van het nut en de noodzaak van circulaire economie. Maar er zijn ook genoeg mannen die het belang ervan inzien. Beide zijn hard nodig om het ‘echte omdenken’ wat van ons allen gevraagd wordt te realiseren.”

Lees hier het gehele interview en meer informatie over het Circulaire Economie Festival!

Meer nieuws

 • Maak kennis met onze launching partner Flokk, samen bouwen we aan een duurzame en gezonde toekomst!

  Met onze missie ”Making the world a better place to sit and live” zijn wij als Flokk al ruim 30 jaar pionier en trendsetter op het gebied van duurzaamheid.

  Lees meer
 • Pfleiderer, partner van INSIDE/INSIDE, deelt strategie duurzaamheid en toekomstvisie.

  Pfeiderer vindt het een goede zaak dat via INSIDE/INSIDE inzichtelijk is hoe producten vervaardigd worden, zodat de eindgebruiker exact weet wat hij of zij koopt en gebruikt. Door als Partner INSIDE/INSIDE te ondersteunen hopen zij de toekomst groen en schoon te houden voor de generaties na ons.

  Lees meer
 • INSIDE/INSIDE op FRAME LAB 2019

  INSIDE/INSIDE was aanwezig met een stand om de interieurbranche te informeren over het gebruik van de nieuwe duurzaamheidstool. Ontzettend veel positieve reactie ontvangen met dank aan FRAME LAB. Daarnaast was Remy Heijer aanwezig op het podium tijdens een discussie over het belang van transparantie in de interieursector en met name over de...

  Lees meer

INSIDE/INSIDE is hét onafhankelijke interieurplatform ontwikkeld door Dutch Green Building Council (DGBC), NIBE en Ex Interiors.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen, nieuwe producten en onze evenementen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Geef je mening