INSIDE/INSIDE Podcast #2: Ketensamenwerking is de sleutel om verduurzaming van het interieur te versnellen

INSIDE/INSIDE de podcast is live! In de vierdelige serie leggen we je alles uit over het verduurzamen van jouw kantoorinrichting. We gaan in gesprek met interieurdeskundigen en andere specialisten en gaan op zoek naar hoe we ons kantoor van binnen kunnen verduurzamen. Circulair kunnen maken. En gezond.

Benieuwd geworden? De tweede aflevering is nu te beluisteren!

Luister hier de tweede aflevering!

In deze tweede aflevering zitten we aan tafel met Roderik Mos van Dataflex, en Erik van der Pol van FacilitylinQ. Met hen hebben we het over het circulaire interieur van de toekomst en over de rol van producenten en projectinrichters hierin. En hoe INSIDE/INSIDE hierin kan ondersteunen door het tastbaar maken en aantonen van de duurzaamheid in één waarde, waardoor producten/materialen met elkaar vergeleken kunnen worden en duidelijk wordt aan welke knoppen je moet draaien om duurzaamheid te verbeteren. Een belangrijk onderwerp wat ons betreft, want als we met z’n allen gaan snappen dat hergebruik iets begeerlijks is, zullen producten pas daadwerkelijk 30 jaar mee gaan!

Meer nieuws

 • INSIDE/INSIDE Podcast #4: Het kantoor 'na Corona' verschilt ten opzichte van ervoor in omvang, functie en doel

  De vierde, en tevens laatste, aflevering van de INSIDE/INSIDE podcastrange is live! In de vierdelige serie leggen we je alles uit over het verduurzamen van jouw kantoorinrichting. We gaan in gesprek met interieurdeskundigen en andere specialisten en gaan op zoek naar hoe we ons kantoor van binnen kunnen verduurzamen. Circulair kunnen maken. En...

  Lees meer
 • INSIDE/INSIDE PODCAST #3: een nieuwe kringloop van kantoorinrichting

  De derde aflevering van INSIDE/INSIDE de podcast is live! In de vierdelige serie leggen we je alles uit over het verduurzamen van jouw kantoorinrichting. We gaan in gesprek met interieurdeskundigen en andere specialisten en gaan op zoek naar hoe we ons kantoor van binnen kunnen verduurzamen. Circulair kunnen maken. En gezond.

  Lees meer
 • Baars & Bloemhoff Maatwerk Awards 2020

  De regiofinale van de Baars & Bloemhoff Maatwerk Awards 2020 staan voor de deur: dé prijs voor de interieurbouw en meubelindustrie. Naast de bekende categorieën Wonen, Horeca, Retail en Zakelijk Interieur worden er dit jaar ook prijzen uitgereikt in de vier nieuwe categorieën: Duurzaam Interieur, Solid Surface Interieur, Keuken Interieur en...

  Lees meer

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen, nieuwe producten en onze evenementen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Geef je mening