Lees in het interview met Jeroen Corver, Algemeen Directeur van COORS waarom zij zich als launching partner hebben aangesloten bij INSIDE/INSIDE

COORS heeft al meer dan 10 jaar ‘duurzaamheid’ hoog op de agenda staan. In al ons handelen moet dit onderwerp terugkomen. Wij vinden het initiatief van INSIDE/INSIDE vooruitstrevend, omdat de milieu- en gezondheidsimpact van het interieur op een snelle, eenduidige en overzichtelijke manier in te zien is.

Hoe gaat uw organisatie op dit moment om met duurzaamheid?

Wij hebben bij COORS in onze Missie & Visie een nadrukkelijke inspanning geformuleerd voor mens en milieu. Wij geloven dat als iets echt van de grond moet komen, je erin moet investeren, er focus op moet zijn en je ernaar moet handelen.

Hoe uit dit zich in uw producten?

In offerte trajecten besteden we veel aandacht aan het geven van klimaatverantwoorde oplossingen. Ook als er geen specifieke wens vanuit de klant is geuit, zullen we (ongevraagd) komen met klimaat besparende alternatieven.

Wat is de toekomstvisie van de organisatie met betrekking tot verduurzaming?

Verduurzaming staat prominent in onze Missie & Visie en we hebben ons als doel gesteld hiermee voorop te blijven lopen. We besteden veel aandacht, tijd en geld om te komen tot nieuwe oplossingen samen met onze partners. Die ruimte is er nog volop!

Meer nieuws

 • Kees Hoogendijk van CBM vertelt in onderstaand interview over de ambities op het gebied van circulariteit en waarom zij Kennis Partner zijn geworden

  Koninklijke CBM staat voor de grote uitdaging om van de meubelindustrie en interieurbouw een duurzame en circulaire branche te maken. De energietransitie dwingt ons zuinig om te gaan met energie. En wat de circulaire economie betreft moeten we zorgvuldiger omgaan met de materialen die wij gebruiken.

  Lees meer
 • INSIDE/INSIDE in gesprek met Marjolein van Gelder van Forbo

  Bij Forbo zijn wij ervan overtuigd dat de aanpak van duurzaamheid te maken te maken heeft met bewustwording en gedragsverandering van onszelf: jij en ik. Transparantie is daarbij van belangrijk en INSIDE/INSIDE is een tool die daarbij kan helpen.

  Lees meer
 • We mogen nog een prachtige naam toevoegen als launching partner van INSIDE/INSIDE. Lees hier het interview met Raymond Koster van Casala.

  Casala is ervan overtuigd dat via het platform INSIDE/INSIDE haar inspanningen op het gebied van duurzaamheid en circulariteit zullen worden beloond. Via de nieuwe INSIDE/INSIDE tool wordt de milieu impact per product uitgerekend en getoond aan de eindgebruiker, inrichter of interieurarchitect.

  Lees meer

INSIDE/INSIDE is hét onafhankelijke interieurplatform ontwikkeld door Dutch Green Building Council (DGBC), NIBE en Ex Interiors.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen, nieuwe producten en onze evenementen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Geef je mening