Events

 • 17 oktober 2019 | Locatie: Taets Art and Event Park – Amsterdam

  INSIDE/INSIDE at Smart Workspace Design Expo 2019

  INSIDE/INSIDE will present at Smart Workspace Design Expo 2019. Giving a presentation and workshop about the new sustainable interior tool. Thereby enabling visitors to make better and more sustainable choices in designing or purchasing new interiors.

  Lees meer

Nieuws

 • Pfleiderer, partner van INSIDE/INSIDE, deelt strategie duurzaamheid en toekomstvisie.

  Pfeiderer vindt het een goede zaak dat via INSIDE/INSIDE inzichtelijk is hoe producten vervaardigd worden, zodat de eindgebruiker exact weet wat hij of zij koopt en gebruikt. Door als Partner INSIDE/INSIDE te ondersteunen hopen zij de toekomst groen en schoon te houden voor de generaties na ons.

  Lees meer
 • INSIDE/INSIDE op FRAME LAB 2019

  INSIDE/INSIDE was aanwezig met een stand om de interieurbranche te informeren over het gebruik van de nieuwe duurzaamheidstool. Ontzettend veel positieve reactie ontvangen met dank aan FRAME LAB. Daarnaast was Remy Heijer aanwezig op het podium tijdens een discussie over het belang van transparantie in de interieursector en met name over de...

  Lees meer
 • Lees in het interview met Jeroen Corver, Algemeen Directeur van COORS waarom zij zich als launching partner hebben aangesloten bij INSIDE/INSIDE

  COORS heeft al meer dan 10 jaar ‘duurzaamheid’ hoog op de agenda staan. In al ons handelen moet dit onderwerp terugkomen. Wij vinden het initiatief van INSIDE/INSIDE vooruitstrevend, omdat de milieu- en gezondheidsimpact van het interieur op een snelle, eenduidige en overzichtelijke manier in te zien is.

  Lees meer

INSIDE/INSIDE is hét onafhankelijke interieurplatform ontwikkeld door Dutch Green Building Council (DGBC), NIBE en Ex Interiors.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen, nieuwe producten en onze evenementen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Geef je mening