Events

 • 20 februari 2019

  INSIDE/INSIDE op FRAME LAB 20/21 februari

  Naast de aanwezigheid van een stand van INSIDE/INSIDE tijdens het tweedaagse FRAME LAB zal Odette Ex, één van de initiatiefnemers van INSIDE/INSIDE deelnemen aan de paneldiscussie over de rol van de ontwerper in de verduurzaming van de gebouwde omgeving. Op beide dagen bent u van harte welkom op onze stand om meer te weten te komen over...

  Lees meer
 • 5 juni 2019

  INSIDE/INSIDE op Design District 5-6-7 juni

  Naast de aanwezigheid van een stand van INSIDE/INSIDE tijdens het driedaagse Design District zal Odette Ex, één van de initiatiefnemers van INSIDE/INSIDE een lezing verzorgen over de rol van de ontwerper in de verduurzaming van de gebouwde omgeving. U bent van harte welkom op onze stand om meer te weten te komen over INSIDE/INSIDE.

  Lees meer

Nieuws

 • Kees Hoogendijk van CBM vertelt in onderstaand interview over de ambities op het gebied van circulariteit en waarom zij Kennis Partner zijn geworden

  Koninklijke CBM staat voor de grote uitdaging om van de meubelindustrie en interieurbouw een duurzame en circulaire branche te maken. De energietransitie dwingt ons zuinig om te gaan met energie. En wat de circulaire economie betreft moeten we zorgvuldiger omgaan met de materialen die wij gebruiken.

  Lees meer
 • INSIDE/INSIDE in gesprek met Marjolein van Gelder van Forbo

  Bij Forbo zijn wij ervan overtuigd dat de aanpak van duurzaamheid te maken te maken heeft met bewustwording en gedragsverandering van onszelf: jij en ik. Transparantie is daarbij van belangrijk en INSIDE/INSIDE is een tool die daarbij kan helpen.

  Lees meer
 • We mogen nog een prachtige naam toevoegen als launching partner van INSIDE/INSIDE. Lees hier het interview met Raymond Koster van Casala.

  Casala is ervan overtuigd dat via het platform INSIDE/INSIDE haar inspanningen op het gebied van duurzaamheid en circulariteit zullen worden beloond. Via de nieuwe INSIDE/INSIDE tool wordt de milieu impact per product uitgerekend en getoond aan de eindgebruiker, inrichter of interieurarchitect.

  Lees meer

INSIDE/INSIDE is hét onafhankelijke interieurplatform ontwikkeld door Dutch Green Building Council (DGBC), NIBE en Ex Interiors.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen, nieuwe producten en onze evenementen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Geef je mening