Events

 • 17 oktober 2019 | Locatie: Taets Art and Event Park – Amsterdam

  INSIDE/INSIDE at Smart Workspace Design Expo 2019

  INSIDE/INSIDE will present at Smart Workspace Design Expo 2019. Giving a presentation and workshop about the new sustainable interior tool. Thereby enabling visitors to make better and more sustainable choices in designing or purchasing new interiors.

  Lees meer

Nieuws

 • Gielissen sluit zich aan als Kennis Partner bij duurzaamheidsplatform INSIDE/INSIDE

  We zijn aan het pionieren als het gaat om verduurzamen. Kennis delen en weten waar je de kennis op kan doen is van onschatbare waarde. Toen we bij de lancering van INSIDE/INSIDE waren op de Materia in 2017 was voor ons direct duidelijk dat INSIDE/INSIDE een grote toevoeging is aan onze zoektocht. Daarnaast willen we de kennis die wij opdoen kunnen...

  Lees meer
 • Odette Ex over het ontstaan en belang van INSIDE/INSIDE. Lees hier het interview over haar rol en visie als één van de oprichters van het platform.

  “Uiteindelijk moet de tool voor duurzaam interieur INSIDE/INSIDE zo vanzelfsprekend zijn dat leveranciers het ook als norm beschouwen.” Odette Ex (Ex Interiors) is één van de initiatiefnemers van de onafhankelijke vergelijkingstool voor duurzaam interieur INSIDE/INSIDE. 

  Lees meer
 • Het interview met Mantijn van Leeuwen (NIBE), over zijn rol als één van de initiatiefnemers van INSIDE/INSIDE

  “INSIDE/INSIDE wordt hét platform waar alle partijen die in Europa actief zijn in de interieurbranche, hun kennis en inzichten delen op gebied van duurzaam en gezond interieur.” Mantijn van Leeuwen (NIBE) één van de initiatiefnemers van de onafhankelijke vergelijkingstool voor duurzaam interieur INSIDE/INSIDE.

  Lees meer

INSIDE/INSIDE is hét onafhankelijke interieurplatform ontwikkeld door Dutch Green Building Council (DGBC), NIBE en Ex Interiors.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen, nieuwe producten en onze evenementen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Geef je mening