INSIDE/INSIDE Podcast #4: Het kantoor 'na Corona' verschilt ten opzichte van ervoor in omvang, functie en doel

De vierde, en tevens laatste, aflevering van de INSIDE/INSIDE podcastrange is live! In de vierdelige serie leggen we je alles uit over het verduurzamen van jouw kantoorinrichting. We gaan in gesprek met interieurdeskundigen en andere specialisten en gaan op zoek naar hoe we ons kantoor van binnen kunnen verduurzamen. Circulair kunnen maken. En gezond.

Benieuwd geworden? De vierde aflevering is nu te beluisteren via deze link.

In deze laatste aflevering zitten we aan tafel met Saskia Roelofs-de Tombe van Fokkema & Partners Architecten en Kitty de Groot van Studio XIV. Met hen gaan we in over het meest actuele onderwerp van vandaag de dag: de coronacrisis. Deze crisis zorgt ervoor dat we anders naar kantoorinrichting en kantoren op zich gaan kijken. Het kantoor wordt een aanvulling op thuis en moet bijdragen aan een gevoel van saamhorigheid en je verbonden voelen met elkaar. Maar wat zal er nog meer veranderen aan kantoorontwerpen in de toekomst? En hoe verandert de rol van duurzaamheid binnen de kantooromgeving? Op al deze vragen gaan we in deze aflevering het antwoord proberen te vinden.

Meer nieuws

 • INSIDER AAN HET WOORD - PROGENTA - Marijn van Dijkhuizen

  Met trots verwelkomen wij onze nieuwe partner: Progenta! Progenta staat voor professioneel vloeronderhoud voor organisaties in de Benelux waarbij hygiëne, uitstraling èn levensduur voorop staan. Lees hieronder in het interview met Marijn van Dijkhuizen, directeur van Progenta, hoe hij zijn steentje aan INSIDE/INSIDE wil bijdragen.

  Lees meer
 • Webinar: Laat je meenemen in het Waarom en het Hoe van het verduurzamen van onze interieurs.

  DGBC, NIBE en Ex Interiors hebben INSIDE/INSIDE geïnitieerd om een antwoord te kunnen geven op de behoefte om duurzaamheid in interieurs inzichtelijk te maken. Odette Ex legt in dit webinar precies uit waarom de behoefte aan ‘gezonde’ interieurs gericht op het menselijk welzijn zo hoog is en hoe INSIDE/INSIDE designers en...

  Lees meer
 • ARCADIS: CIRCULAIR RENOVEREN? BEGIN MET DE SNELSTE CYCLUS: HET INTERIEUR VAN HET GEBOUW

  Vind jij het als gebouweigenaar ook lastig om bestaande gebouwen circulair te renoveren? Waar moet je eigenlijk beginnen? Circulariteit begint pas als de levensduur van een bepaald gebouwonderdeel ten einde is. Mijn voorstel is daarom: begin klein en kijk naar de kortste termijn. Start bij het interieur.  Volgens het Stewart Brand-model hebben...

  Lees meer

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen, nieuwe producten en onze evenementen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Geef je mening