WINACTIE

Heb of ken jij een (middel)kleine scale-up die innovatieve, duurzame interieurproducten ontwikkelt én inzicht wil geven in de milieu-impact daarvan? Dit is je kans! Wij geven een LCA-berekening en een lidmaatschap voor INSIDE/INSIDE weg. Kortom, een win-win. Je kunt aantonen hoe duurzaam jouw product of materiaal daadwerkelijk is en je organisatie krijgt 3 jaar lang een podium op INSIDE/INSIDE.

WAT WIN JE?

  • LCA voor je product(lijn) of materiaal, die gepubliceerd wordt op INSIDE/INSIDE
  • Lidmaatschap voor INSIDE/INSIDE met een looptijd van 3 jaar
  • Interview en diverse communicatie uitingen

HOE KUN JE DEELNEMEN?

Die mooie prijs win je natuurlijk niet zomaar. Om deel te kunnen nemen aan de winactie, dienen jouw organisatie en product(lijn) of materiaal aan een aantal voorwaarden te voldoen.

  • Jouw organisatie is een MKB in scale-up fase;
  • Je neemt deel als organisatie en geeft bij je aanmelding aan met welk product je kans wil maken op een LCA en plek op INSIDE/INSIDE. Het is dus niet mogelijk om meerdere keren met verschillende product(lijnen) deel te nemen;
  • Het deelnemende product of materiaal heeft een aantoonbare schaalbaarheid. Jouw organisatie heeft de mogelijkheid om volumes te produceren en het product of materiaal te leveren voor grote interieurprojecten;
  • Je bent bereid om tijd en energie te steken in het op de juiste manier aanleveren van productinformatie;
  • Je bent bereid om jouw product(lijn) of materiaal te pitchen;
  • Door mee te doen ga je akkoord met de mogelijkheid dat jouw pitch wordt gedeeld via onze online kanalen;
  • Als je wint, wordt de berekende LCA verplicht gepubliceerd op INSIDE/INSIDE.

Voldoen jouw organisatie en product(lijn) aan bovenstaande voorwaarden en wil je kans maken op dit prijzenpakket? Beantwoord dan deze korte vragenlijst en verstuur het ingevulde formulier met bijlagen naar info@insideinside.nl. Aanmelden kan tot 30 augustus 2021.

HOE KUN JE WINNEN?

Nadat je een bevestiging van deelname per mail hebt ontvangen, maak je officieel kans om de LCA en het lidmaatschap te winnen. De winnaar wordt gekozen door een combinatie van publieksstemmen en een beoordeling door een jurypanel, bestaande uit de initiatiefnemers van INSIDE/INSIDE; Ex Interiors, Nibe en Dutch Green Building Council. De jury hanteert diverse beoordelingscriteria en let met name op innovatie, schaalbaarheid, originaliteit, toepasbaarheid en duurzaamheid. Zo waarborgen we een onafhankelijke, kwalitatieve beoordeling.

Naast het juryoordeel tellen de publieksstemmen voor 50% mee. Als deelnemer laat je in een pitch op LinkedIn (en andere online kanalen) zien waarom jouw product(lijn) of materiaal niet mag ontbreken op INSIDE/INSIDE. Stemmers kunnen maximaal 1 stem uitbrengen. Meer details over het stemmen volgen binnenkort.

WANNEER WORDT DE WINNAAR BEKEND GEMAAKT?

Vanaf half september worden de digitale stembussen geopend en kun je laten zien waarom jouw product onmisbaar is op INSIDE/INSIDE. Ook de vakjury gaat dan in beraad. 7 oktober wordt de winnaar bekendgemaakt op het Dutch Green Building Festival in Rotterdam. Geselecteerde deelnemers krijgen dan ook de mogelijkheid om hun product aan 250 professionals in de bouw te presenteren. Details kondigen we binnenkort aan. Houd deze pagina in de gaten voor het laatste nieuws.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen, nieuwe producten en onze evenementen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Geef je mening