Word partner

Word partner

Als producent van interieurproducten en/of materialen kun je op INSIDE/INSIDE de duurzaamheid van jouw producten objectief laten zien. Hiermee bereik je heel gericht jouw doelgroep en draag je bij aan de transparantie van duurzaamheid in de interieurbranche.

Hiernaast staan de productcategorieën die we onderscheiden.

Het partnerschap van INSIDE/INSIDE bestaat uit een aantal vaste elementen. Daarnaast denkt INSIDE/INSIDE graag mee over de verdere invulling van het partnerschap passend bij de individuele wensen van jouw organisatie.

Inhoud Partnerschap

  • 10 producten*, inclusief eigen (product)omschrijving en logo opgenomen in de database
  • Profieltekst van jouw organisatie op de website
  • Deelname aan (netwerk)events van INSIDE/INSIDE, promotie van jouw evenementen en ontwikkelingen via INSIDE/INSIDE
  • Mogelijkheid om bij te dragen aan de verdere (inhoudelijke) ontwikkeling van INSIDE/INSIDE

*Productdefinitie: een product of materiaal bestaat uit één of meerdere producten, gebaseerd op dezelfde EPD.

Investering

Om jouw producten op INSIDE/INSIDE te krijgen dien je rekening te houden met een investering. De investering is opgebouwd uit een jaarlijkse partnerbijdrage aan INSIDE/INSIDE en de kosten voor het verkrijgen van EPD’s. De kosten voor het verkrijgen en reviewen van EPD’s betaal je aan jouw LCA-Expert.

1. Investering Partnerschap INSIDE/INSIDE

  • €2500,- voor jouw jaarlijkse lidmaatschap van INSIDE/INSIDE
  • Indien je meer dan 10 producten in de database wil toevoegen betaal je per aanvullende productplaatsing €250,-
    (bij meer dan 10 producten is een staffel van toepassing)

Ben je producent van één product dan kun je Single Product Partner worden en betaal je €1500,- voor het lidmaatschap.

Hier vind je het partnerschaps- en productkostenoverzicht. Je kunt het lidmaatschap jaarlijks stopzetten door middel van een schriftelijke bevestiging van beëindiging voor 1 oktober van het desbetreffende jaar.

2. Investering voor het verkrijgen van een gereviewde EPD*

Om producten aan INSIDE/INSIDE te kunnen toevoegen dien je in het bezit te zijn van EPD’s van deze producten. Het opstellen en reviewen van een EPD dient door een erkende LCA-Expert gedaan te worden. Onderstaande prijzen geven hiervan een indicatie en zijn afhankelijk van de mate van complexiteit van het productieproces van het product en de mate van beschikbaarheid van de benodigde informatie. Lees hier in meer detail het proces van het verkrijgen van een EPD.

De minimale kosten voor een EPD per product zijn:

  • LCA (of serie van) laten opstellen kost circa €2000,- inclusief het genereren van de EPD(‘s). Een EPD is 5 jaar geldig.
  • Review van een (serie van) EPD(‘s) kost circa €1250,-

*De benodigde tijd voor het verzamelen van de data over het productieproces en toeleveranciers is hierin niet inbegrepen.
Er kunnen kosten bespaard worden door een licentie te nemen op een LCA tool en de LCA berekening zelf uit te voeren.

Heb je interesse om partner te worden of behoefte aan alle informatie in een beknopt document bekijk dan hier onze Nederlandse Brochure of Engelse Brochure.

Partner worden of nog vragen? Neem contact met ons op

INSIDE/INSIDE een warm hart toe dragen?

Ben je geen producent of leverancier van interieurproducten of -materialen maar voel je wel de behoefte om bij te dragen aan de nieuwe duurzame standaard in de interieurbranche? Dan kun je Kennispartner van INSIDE/INSIDE worden. Daarmee draag je niet alleen bij aan de ontwikkeling maar word je ook onderdeel van het INSIDE/INSIDE netwerk.

Lees hier de Brochure Kennispartner om meer te weten te komen over het kennispartnerschap. Dit partnerschap kan op vele manieren worden ingevuld, afhankelijk van de wensen van de partner. Hierbij valt te denken aan gezamelijke kennisontwikkeling, promotie, evenementen en delen van ontwikkelingen en nieuws.

Een overzicht van onze huidige Kennispartners en andere partners is hier te vinden.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen, nieuwe producten en onze evenementen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Geef je mening