Partners

INSIDE/INSIDE is mede mogelijk gemaakt door onderstaande partners, lees meer over de rol van de Founding, Launching en Kennis Partners en hun visie op duurzaamheid. De Founding en Launching Partners zijn vroegtijdig betrokken bij de ontwikkeling van INSIDE/INSIDE waardoor het niet meer mogelijk is om als deze type Partners aan te sluiten.

Het is nog mogelijk om Kennis Partner te worden en als producent kun je uiteraard Partner worden en daarmee je producten aan INSIDE/INSIDE toevoegen! Kijk hier voor meer informatie.

Founding Partners

De ontwikkeling van het platform is mede mogelijk gemaakt dankzij de financiële en inhoudelijke bijdrage van onze Founding Partners. De Founding Partners van INSIDE/INSIDE gingen u al voor. Zij gaan voorop in de missie om te verduurzamen en (willen) innoveren om een trendbreuk te realiseren in de huidigeniet altijd duurzame standaardpraktijk in de interieursector. Met hun kennis en ervaring op het gebied van materialen, producten en toepassingen dragen zij bij aan de inhoudelijke ontwikkeling en opzet van INSIDE/INSIDE.

Launching Partners

Meerdere leveranciers van interieurproducten en -materialen hebben vroegtijdig hun vertrouwen geuit en zijn Launching Partner geworden. Hun visie op duurzaamheid en interieurproducten en -materialen zijn te vinden op INSIDE/INSIDE. Daarmee zijn zij niet alleen koplopers maar dragen ook bij aan de ontwikkeling door hun input als eerste leveranciers.

Mede dankzij deze Launching Partners is de eerste fase van de ontwikkeling van INSIDE/INSIDE mogelijk geweest. Ben je benieuwd naar hun vise en producten klik dan op het logo.

Kennispartners

Partijen uit de interieurbranche die geen producent zijn en INSIDE/INSIDE een warm hart toe dragen. Zij delen hun kennis en dragen bij aan de ontwikkeling van IINSIDE/INSIDE. Door de samenwerking met Kennis Partners wordt Inside/Inside breed gedragen en ontwikkelen we gezamelijk een netwerk rondom het verduurzamen van interieurs.

INSIDE/INSIDE is hét onafhankelijke interieurplatform ontwikkeld door Dutch Green Building Council (DGBC), NIBE en Ex Interiors.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen, nieuwe producten en onze evenementen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Geef je mening